Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτησε…Ελλάδα ο Γκιστ: Τον καλύτερο μου εαυτό για Παναθηναϊκό

Πάτησε…Ελλάδα ο Γκιστ: Τον καλύτερο μου εαυτό για Παναθηναϊκό

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στους “πράσινους”.

Παρά την κούραση του ταξιδιού, ο Αμερικανός φόργουορντ δεν αρνήθηκε να πει τα πρώτα λόγια του στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας πως είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έτσι ώστε να βοηθήσει το “τριφύλλι” να πετύχει όλους τους στόχους του.

Ακόμα ζήτησε την βοήθεια του κόσμου των “πρασίνων”, για τους οποίους δήλωσε χαρακτηριστικά πως “…ξέρω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν και τη χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια”.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Νιώθω καλά που ήρθα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Είμαι λίγο κουρασμένος από το ταξίδι, αλλά ξέρω με τον καιρό θα προσαρμοστώ και θα μπορώ να βοηθήσω την καινούρια μου ομάδα. «Η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε το γεγονός πως μετά τις επαφές που είχαμε το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε και πάλι για μένα, αλλά αυτό με έκανε πάρα πολύ χαρούμενο, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία έστω και με μερικούς μήνες καθυστέρηση να αγωνιστώ σε μια τεράστια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με πολύ καλούς παίκτες, καλό προπονητή και εξαιρετικούς φιλάθλους. Είναι μια ομάδα παγκοσμίου φήμης», ανέφερε αρχικά ο Γκιστ και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι το τέλειο μέρος για έναν αθλητή. Ειμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω και πάλι μπάσκετ, με καινούρια ομάδα και καινούριους συμπαίκτες. Ξέρω κάποιους από τους καινούριους μου συμπαίκτες, πρέπει να γνωρίσω και τους υπόλοιπους. Έχω παίξει ενάντια σε κάποιους, τώρα είναι καλύτερα που θα είμαι μαζί τους. Νομίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω με τον Παναθηναϊκό. Όλοι μαζί να έχουμε μια ωραία χρονιά. Χρειαζόμαστε πάρα πολύ τη δύναμη του κόσμου μας. Τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν και τη χρειαζόμαστε για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της».

Γκιστ: Παντού στην κορυφή με τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε