Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Πάτησε” Ελλάδα ο Γκούντγιονσεν και… αποθεώθηκε!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Περίπου 1500 οπαδοί της ΑΕΚ αψήφησαν την ζέστη και πήγαν στο “Ελ. Βενιζέλος” για να… καλωσορίσουν με συνθήματα και βεγγαλικά το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης. Άναυδος ο Ισλανδός από την υποδοχή.
Το αεροπλάνο που μετέφερε τον “Iceman” προσγειώθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος” λίγα λεπτά μετά τις 19:00 και δέκα λεπτά αργότερα το αυτοκίνητο το οποίο τον περίμενε για να τον μεταφέρει σε ξενοδοχείο, έκανε την εμφάνισή του στην πυλή 7.
 
Από εκείνο το σημείο την… παράσταση έκλεψαν οι φίλοι του “δικέφαλου”, που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτούν. Με το που είδαν το αυτοκίνητο, έπεσαν στην κυριολεξία πάνω του και το μπλόκαραν. Ο Ισλανδός επιθετικός απλά κοιτούσε με… ανοιχτό το στόμα τα όσα συνέβαιναν γύρω του.
 
Τα συνθήματα που χρησιμοποίησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν μπορούν στη μεγάλη πλειοψηφία τους να μεταφερθούν αλλά αποτύπωναν τις μεγάλες προσδοκίες που έχουν οι φίλοι της Ενωσης από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους.
 
Μετά από λίγα λεπτά, το αυτοκίνητο αναχώρησε για το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμείνει ο Γκούντγιονσεν.
 
Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι φίλοι της ΑΕΚ που ανέβηκαν αμέσως στις μηχανές τους και ακολούθησαν το όχημα που μετέφερε τον Ισλανδό.
 
Ο Γκούντγιονσεν θα κάνει τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ τηνΤρίτη το μεσημέρι στα Σπάτα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε