Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτησε Ελλάδα ο Λέτο – “Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από πολύ καιρό ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε στην Αθήνα και δήλωσε πως θα παρακολουθήσει από την εξέδρα τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστ. Τρίπολης. Τι είπε για τον τραυματισμό του και το πότε θα επιστρέψει στην δράση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός άσος κατά την άφιξη του στο “Ελ.Βενιζέλος”:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα:

“Έλειπα πολύ καιρό από την Αθήνα, αισθάνομαι πολύ καλά, γιατί επιτέλους το γόνατο καλυτερεύει κάθε μέρα που περνά και είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά με την επέμβαση”.

Για το πότε εκτιμά ότι θα επιστρέψει στη δράση:

“Το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν επιτυχημένη η επέμβαση και ότι το γόνατο δυναμώνει, όμως χρειάζεται χρόνος για να είναι 100% εντάξει. Δεν μπορώ να πω αν θα είναι σε έναν, τρεις ή πέντε μήνες. Θα περιμένω μέχρι το γόνατο να είναι απόλυτα εντάξει”.

Για την μακρά αποχή του από τα γήπεδα:

“Ήταν μία δύσκολη περίοδος, γιατί ξαφνικά ενώ αγωνιζόμουν, αναγκάστηκα να σταματήσω αυτό που μου αρέσει να κάνω. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και προσπάθησα να είμαι κοντά στους φίλους και την οικογένεια μου και έπρεπε να συνεχίσω. Δεν είχα άλλη επιλογή”.

Για το αν ενημερώνεται για την πορεία του Παναθηναϊκού:

“Μιλάω με μερικούς ανθρώπους από την ομάδα, δεν έχω τη δυνατότητα να παρακολουθήσω όλα τα παιχνίδια, αλλά προσπαθώ να ενημερώνομαι για την ομάδα. Γνωρίζω ότι περνάμε μία κρίσιμη καμπή, αλλά ελπίζω η ομάδα να γίνει πιο δυνατή στα επόμενα παιχνίδια και όλοι να είναι χαρούμενοι για τον Παναθηναϊκό, γιατί το αξίζουν”.

Για την παρουσία του στο γήπεδο την Κυριακή:

“Θέλω να πάω να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που τους είδα για τελευταία φορά. Θα δω το παιχνίδι και ελπίζω να κερδίσουμε και δεν έχει σημασία, αν θα ακούσω το όνομα μου ή όχι”.

Για τη στήριξη που έχει από τον κόσμο του Τριφυλλιού:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού, γιατί με στηρίζουν κάθε μέρα, μου στέλνουν μηνύματα και μου δείχνουν την στήριξη τους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι δίπλα μου”.

Για την επαφή του με τον Νίνη:

“Με τον Σωτήρη προσπαθώ να τα λέμε συχνά. Η Μπολόνια από την Πάρμα απέχουν μόνο 45 λεπτά. Είμαστε φίλοι και προσπαθώ να του συμπαρασταθώ. Είναι δύσκολο για αυτόν, επειδή βρίσκεται στο εξωτερικό και είναι μόνος του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε