Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πάτησε” Ελλάδα ο Μαρκάνο – “Προτίμησα ΟΣΦΠ για το Τσάμπιονς Λιγκ και τον Βαλβέρδε”

Στις πρώτες του δηλώσεις, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε και η συμμετοχή των “ερυθρόλευκων”στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν οι κύριοι λόγοι που τον έπεισαν να έρθει στον Ολυμπιακό.
 
Ικανοποιημένος για τη συμφωνία του με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και αποφασισμένος να δικαιώσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την επιλογή του δήλωσε ο Ιβάν Μαρκάνο κατά την άφιξή του στην Αθήνα το απόγευμα της Τετάρτης.
 
Είχα πολλές προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας, αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό γιατί έχει πνεύμα νικητή, αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και γνωρίζω τον προπονητή του. Για μένα η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε σημαντικό ρόλο, μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε πως με θέλει στην ομάδα”, δήλωσε ο 24χρονος άσος και πρόσθεσε: “Μου έχουν πει ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ ζεστός και δημιουργεί πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Ελπίζω να τους ευχαριστήσω”.
 
Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αριστερός μπακ, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του. “Μου έχουν πει πως είναι πολύ καλά εδώ. Αρχικά έρχομαι δανεικός για ένα χρόνο και μετά θα δούμε. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες του συμβολαίου. Να δούμε πρώτα τι θα γίνει την επόμενη σεζόν”, τόνισε.
 
Ο 24χρονος αμυντικός θα περάσει την Πέμπτη από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε