Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Ο απόηχος των θλιβερών επεισοδίων – ”Σταματάω να πληρώνω” λέει ο Κούγιας!

Αξιωματικός της αστυνομίας έκανε μήνυση στον Κούγια – Διαβάστε πως σχολιάζει τα όσα έγιναν ο πρόεδρος της Παναχαϊκής… (δείτε βίντεο)

Ο Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του, στον Sport-Week.gr εξηγεί πως δεν έχει καμία ευθύνη για τα επεισόδια που του χρεώνονται μετά τον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο, ενώ αναγγέλλει στάση πληρωμών στην ΠΑΕ προς κάθε κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, δήλωσε: “Σταματάω να πληρώνω. Δεν πληρώνω ούτε τα 6.500 ευρώ το μήνα προς την ερασιτεχνική. Και τι λέω; Έχω ξοδέψει 5 εκ. ευρώ για την Παναχαϊκή. Δώστε μου τα 2.5 εκ. ευρώ και φεύγω. Γιατί το κάνω αυτό; Γιατί δεν θα εμφανιστεί κανείς να τα δώσει”…

Αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα της Τετάρτης, ανέφερε: ” Ήμουν μόνος. Αυτά περί μπράβων είναι αστεία. Έχω ζητήσει όλα τα δημοσίευμα και τα βίντεο γιατί οι περιγραφές είναι ψευδείς. Δεν αποκλείεται να καταθέσω και αγωγές γιατί όλη η Ελλάδα ενημερώθηκε λανθασμένα”.

Και πρόσθεσε: “Πήγα στο γήπεδο μόνος. Μετά το 0-1 έφυγα με τον Σπύρο Δεμαρτίνο και πήγα στα γραφεία της ΠΑΕ. Τα επεισόδια ήσαν μεταξύ Παναχαϊκιωτών, τι δουλειά έχω εγώ; Προπηλακίστηκα μου έβγαλαν τον ώμο πόναγα φρικτά. Με πήρε ένας φίλος να με πάει στο Νοσοκομείο και έκανα το λάθος να περάσω από το μαγαζί του Αντώνη Τσουκαλά για να του δείξω που φθάσαμε. Δυστυχώς και ΄κει τα επεισόδια επαναλήφθηκαν, όλα έγιναν χειρότερα”.

Εν τω μεταξύ μήνυση κατά του πρόεδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή για εξύβριση και απειλή κατέθεσε αξιωματικός της Αστυνομίας, ενώ ξεκίνησε έρευνα από την Αστυνομική διεύθυνση για όσα έγιναν μέσα και έξω από το γήπεδο, μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ασπρόπυργο.

Τα επεισόδια καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, καθώς και ο σύλλογος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε