Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πεδουλάκης: Δεν υπήρχαν τα ίδια κριτήρια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ο Αργύρης Πεδουλάκης άφησε αιχμές για τον τρόπο που σφύριξαν οι διαιτητές του ντέρμπι “αιωνίων”.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα άστοχα σουτ των παικτών του, στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ αλλα και στον τρόπο που σφύριξαν οι διαιτητές:

“Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με έμφαση στις άμυνες. Θέλαμε να κρατήσουμε το ρυθμό. Υπήρχαν κομμάτια που ήμασταν καλοί. Αλλά αυτό που έφταιξε είναι ότι στο 2ο ημίχρονο, χάσαμε ριμπάουντ και πολλά σουτ που έγιναν δεν ήταν εύστοχα. Αυτά είναι τα δικά μας τα λάθη. Τα κριτήρια όμως δεν ήταν τα ίδια για όλους. Τώρα που είμαστε πιο πλήρεις έχουμε καλύτερη εικόνα του τι μπορούμε να κάνουμε.

Έχουμε πολλά παιδιά που δεν έχουνε παίξει σε αυτό το επίπεδο. Είναι λογικό να μην είναι σε καλή ημέρα. Κάθε μήνας που περνάει μπαίνουν στη φωτιά και γίνονται καλύτερα. Ο Διαμαντίδης λείπει 35 ημέρες. Αυτό αποδεικνύει το πόσο καλή δουλειά έκαναν στο διάστημα αυτό.”

Για το χρόνο συμμετοχής του Σχορτσανίτη ο Έλληνας προπονητής είπε: “Έχει κάνει τέσσερα παιχνίδια σε δύο ημέρες. Δεν έχει τις ανάσες ο Σοφοκλής. Έκανε τεράστια προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε σαν ομάδα αλλά δεν μπορέσαμε. Ο Ολυμπιακός τον χτύπαγε περισσότερο. Και από τις εξετάσεις που του έχουμε κάνει του λείπει φυσική κατάσταση.”

Ο…νόμος του ΣΕΦ – “Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι και η πρωτιά

Δ.Γιαννακόπουλος: Συγχαρητήρια σε Κορομηλά και Πηλοΐδη για τη νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε