Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Πεδουλάκης: Να μην αποσυντονιστούμε από τον Μπατίστ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ζήτησε από τους παίκτες να μην παρασυρθούν από τις βραβεύσεις στον Μάικ Μπατίστ και να επικεντρωθούν στο ματς με την Φενερμπαχτσέ.

Ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί ήδη στο TOP 16 αλλά θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες ως το τέλος για να μπορέσει να διεκδικήσει καλύτερη κατάταξη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στους Τούρκους.

“Έχουμε μπροστά μας τη Φενέρ, ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω του Μάικ. Ένα είναι αυτό. Η Φενέρ έχει αλλάξει φιλοσοφία στα σχήματα έπειτα την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καντού. Είναι πιο ανταγωνιστική, όπως έδειξε με Κίμκι και Ρεάλ, μέχρι το 30 ήταν στο κόλπο, ήταν μπροστά στο σκορ, στα τελευταία λεπτά της ξέφυγε το παιχνίδι. Έχει μεγαλύτερες αποστάσεις, ο Μάικ γύρισε στο “5” καθαρά. Τους έχει βοηθήσει. Η Φενέρ δεν έχει περάσει στο ΤΟΡ 16, θα έχει αυτοσυγκέντρωση και κίνητρο. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας, να δούμε τα παιδιά μας να βελτιώνονται, να γίνονται καλύτερα, να αποδίδουν σε υψηλούς ρυμθμούς.

Ο Μάικ έχει προσφέρει τα μέγιστα, επιβάλλονται οι τιμές. Αλλά το γιορτινό κλίμα μπορεί να σε κάνει να χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι πρέπει να ‘ναι νικηφόρο για εμάς. Εξαρτάται πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποκτήσουμε κίνητρο. Θα επανέλθει ο Σόφο, λογικά, μετά από 3 εβδομάδες. Θα δούμε για τον Ματσιούλις, αποχώρησε χθες. Θα δοκιμάσει πάλι.

Ο Σόφο είναι κομμάτι της ομάδας, βοήθησε στην αρχή πάρα πολύ, όταν υπήρχε έντονη ανομοιογένεια. Μας έλειψε π.χ. με την Ολίμπια, όταν παίρναμε δαφορές, θέλαμε να μας ηρεμεί, να μη πηγαίνει πάνω-κάτω το παιχνίδι και να μη χάνονται οι διαφορές. Μας έλειψε πάρα πολύ. Υπήρξαν ματς όπου ήμασταν στατικοί, επειδή δεν τιμωρούσε η περιφέρειά μας. Ο Σόφο έκανε αυτό που έπρεπε. Είναι σημαντικό κομμάτι, ειδικά με πλάτη, μπορεί να απελευθερώσει τους συμπαίκτες του. Έχει αδυναμίες όπως όλοι. Μας λείπει και σαν ποιότητα και σαν ποσότητα. Τον θέλουμε για συγκεκριμένα πράγματα. Να έχουμε γεμάτο οπλοστάσιο. Στο Καντού τα γκαρντ μας αρρώστησαν στο ριμπάουντ.”

Μπατίστ: Πάντα στην καρδιά μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε