Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πεδουλάκης: Ο Λάσμε είναι σκληρό καρύδι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τον αγώνα με την Εφές και τόνισε πως ο Στέφαν Λάσμε θα ενισχύσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για:

…τη σημασία της αναμέτρησης του ε’ ομίλου: «Καλησπέρα σ’όλους. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Εφές, μία ομάδα που φέτος κάνει αξιόλογη πορεία. Της αρέσει πολύ να τρέχει, έχει ψηλά κορμιά κάτω απ’ τα καλάθια. Αγαπάει το γρήγορο παιχνίδι. Έχει τους δημιουργούς, που πάνε για το φάουλ στο ποστ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο. Εμείς είμστε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι στον πρώτο γύρο, γιατί είμαι όλοι μαζί ή σχεδόν όλοι μαζί. Περιμένουμε τον κόσμο να μας δώσει ενέργεια κι αυτοπεποίθηση, για κάνουμε ό,τι είναι να κάνουμε. Όπως ξέρετε, είχαμε την ατυχία με τον Βασίλη (σ.σ. Ξανθόπουλος, θλάση στον αυχένα). Ο Λάσμε θα ‘ναι μαζί μας. Υπέστη ένα διάστρεμμα (27/2), αλλά είναι και σκληρό καρύδι, μπορεί κι αντέχει τον πόνο, θα ‘ναι μαζί μας. Θα κάνει λίγα σουτ σήμερα (28/2) και θα ‘ναι μαζί μας αύριο (1/3). Είναι ένας κομβικός παίκτης, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι, μας βοηθάει πολύ».

…τις διαφορές με την ήττα (78-64) στην Κωνσταντινούπολη: «Στον πρώτο γύροό ήμασταν σε μία περίοδο όπου μας έλειπαν ο Δημήτρης (σ.σ. Διαμαντίδης), που είναι σημαντικός για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το pick and roll η Εφές, μας έλειψε πολύ, ενώ οι Γκιστ κι ιδιαίτερα ο Καπόνο δεν ήξεραν πως πώς να κινηθούν. Το ‘χαμε πληρώσει. Ο Σόφο (σ.σ. Σχορτσανίτης) μόλις είχε επιστρέψει, δεν είχε τις απαιτούμενες ανάσες. Εμείς έχουμε ανέβει ένα επίπεδο. Η Εφές συνεχίζει, έχει βάθος, έχει επενδύσει πολλά χρήματα. Ο Τουντσερί είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε, παίζει πολλά χρόνια σ’ αυτό το επίπεδο. Ο Βούγιατσιτς παίζει πολύ με το σουτ, μπορεί να κρατήσει αποστάσεις. Τώρα με 2-3 γκαρντ η Εφές μπορεί να κερδίσει σε ταχύτητα. Με κάθε απουσία κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Έχει βάθος να αντιμετωπίσει τις απώλειες. Είναι σταθερή. Εμείς έχουμε ανέβει, έχουν επιστρέψει τα παιδιά, η διαφορά είναι ότι εμείς είμαστε καλύτεροι (σ.σ. σε σχέση με τον πρώτο γύρο)».

…για το κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους αδερφούς Αγγελόπουλους: «Είναι πολύ θετικό. Στο σημείο που είναι η χώρα, οτιδήποτε ενώνει τους Έλληνες, καλό κάνει. Έτσι κι αλλιώς εξαρτώνται ο ένας απ’ τον άλλον. Αν είναι μόνο ένας, η κατάσταση είναι δύσκολη σ’ όλα τα επίπεδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε