Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Πεδουλάκης: Οργανωμένο σχέδιο για να αποδομήσουν τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ, αντιδρώντας στην κριτική που έχει δεχθεί ο ίδιος και ο πρόεδρος του “τριφυλλιού”, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Οι δηλώσεις Πεδουλάκη στον “Sentra fm”:

Για την πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό

“Όπως έχω ξαναπεί, αυτό κάνει καλό στην ομάδα γιατί δεν ακουμπάει τα παιδιά. Πήγε να γίνει με τον Ούκιτς. Όταν ακουμπάει την ομάδα εκεί δημιουργείται το πρόβλημα. Συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Η πίεση είναι μέρος τη δουλειάς”.

Για την προσωπική κριτική που έχει δεχθεί για διάφορα θέματα

“Ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά είναι καλύτερο. Ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο για να αποδομήσουν τον Παναθηναϊκό. Αφού δε μπορούσαν να αποδομήσουν τον πρόεδρο, χτύπησαν τον προπονητή. Άνθρωποι που έχουν συμφέροντα από τον Παναθηναϊκό. Προσπάθησαν να γίνει κάποια χειραγώγηση. Πχ. το βίντεο δεν είναι κάτι που έγινε από φιλάθλους. Όσο, όμως, δεν ακουμπάει την ομάδα, δε με ενδιαφέρει”.

Για τον φετινό Παναθηναϊκό

“Δεν έχουμε την ποιότητα του παρελθόντος. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην Ελλάδα. Δεν ψωνίζουμε, πλέον, από τη βιτρίνα. Προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά. Συνήθως ομάδες που έχασαν 10 παίκτες εξαφανίστηκαν ή άργησαν να επανέλθουν. Έχει γίνει γιατί υπάρχουν στοιχεία. Η αγάπη της οικογένειας, του κόσμου. Υπάρχει κι η τεχνογνωσία. Το brand name του Παναθηναϊκού θέλουμε να είναι ψηλά. Όλοι μιλάμε μόνο για το επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε τι γίνεται. Αυτό που υποσχεθήκαμε το καλοκαίρι, πως θα αγωνιζόμαστε, το κάνουμε. Είτε παίξουμε καλά είτε όχι, μαχόμαστε. Όταν μπήκε το ‘πρέπει’, τα παιδιά αντέδρασαν πάρα πολύ καλά”.

Για την παρουσία Τσαρτσαρή

“Είχαμε συζητήσει το καλοκαίρι για να μείνει στην ομάδα. Είναι μπασκετική διάνοια στην κίνηση χωρίς τη μπάλα. Και φέτος, όταν έχει παίξει 5άρι, ήταν πολύ καλός. Όταν παίζει κοντά στο καλάθι, είναι εξαιρετικός. Κάνει δουλειές που δε φαίνονται. Στα σκριν, στο κατέβασμα της μπάλας. Τα τελευταία χρόνια είχε ακούσει πολλά. Το κίνητρό του είναι ο σεβασμός. Έφτασαν να λένε διάφορα πράγματα για τον δεύτερο Έλληνα παίκτη με τους περισσότερους τίτλους. Αυτό νομίζω πως είναι το κίνητρο. Ο σεβασμός και ο εγωισμός του πρωταθλητή”.

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης

“Είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, πολύ καλή σε ανοιχτό γήπεδο, αλλά νομίζω πως πρώτα παίζει και μετά σκέφτεται. Αν δεν τους αφήσεις να τρέξουν, είναι υπέρ σου. Μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, αλλά το ίδιο εύκολα να χάσει και από τον οποιονδήποτε”.

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού

“Οι ομάδες χτίζονται. Πρώτος στόχος ήταν οι 16, τώρα είναι οι 8. Κοιτάμε σιγά, σιγά. Δεν θέλουμε να φορτώνομαι τους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός είναι φιλόδοξος. Δε θέλουμε να βάλουμε μακροχρόνιους στόχους”.

Προσκύνησε η “βασίλισσα” – Μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε