Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πεδουλάκης: Παίζουμε με μεγάλη πίεση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το κρίσιμο ματς της Πέμπτης κόντρα στη Ρεάλ το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον της ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Οι “πράσινοι” μετά την ήττα από την Χίμκι δεν έχουν περιθώρια για άλλη εντός έδρας απώλεια. Αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο του πρώτου ομίλου, Ρεάλ και θέλουν να επαναλάβουν εμφάνιση αντίστοιχη της Μαδρίτης αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην πίεση που έχει πλέον η ομάδα του:

“Η Ρεάλ έχει βρει ρυθμό και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μια ομάδα που χτίζεται τα τελευταία χρόνια. Έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και καταφέρνει να φτάνει σε υψηλό σκορ. Εμείς θα πρέπει να εξαλείψουμε αυτά τα μπλακ-άουτ που παθαίνουμε στη διάρκεια των αγώνων μας, γιατί αν σταματήσεις να παίζεις για 3-4 λεπτά θα καταστραφείς. Είναι κάτι που μέχρι τώρα μας έχει στοιχίσει. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που θέλουμε να κρατήσουμε από το ματς της Μαδρίτης, αλλά και μεγάλες διαφορές, που έχουν να κάνουν κυρίως με την πίεση που τώρα είναι πολύ μεγαλύτερη για μας, τη στιγμή που η Ρεάλ είναι ήδη στο Top 16.”

Ο περυσινός MVP της Ευρωλίγκας, Άντι Πάνκο, γνωρίζει καλά τη Ρεάλ και τόνισε:  “Ξέρω πολύ καλά τη Ρεάλ. Είναι ουσιαστικά η ίδια ομάδα με πέρυσι. Γνωρίζω τον προπονητή της και για μένα είναι μια ομάδα που παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρωλίγκα. Τρέχει πολύ, πετυχαίνει πολλούς πόντους κι έχει υιοθετήσει ένα ελεύθερο στυλ παιχνιδιού, ενώ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες που γνωρίζονται μεταξύ τους γιατί οι περισσότεροι ήταν στην ομάδα και πέρσι. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίξουμε με ομαδικό πνεύμα. Πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι. Κάθε κατοχή είναι πολύ σημαντική σε τέτοια ματς. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε