Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πεδουλάκης: Τελευταία στιγμή θα ξέρουμε για Διαμαντίδη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο TOP 16 της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον αρχηγό της ομάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Ζαλγκίρις, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στους νέους παίκτες της ομάδας, τον Διαμαντίδη αλλά και τη στίριξη του κόσμου.

“Ξεκινάει η επόμενη φάση, το top 16 της Ευρωλίηκας και παίζουμε με μια ομάδα που στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης είχε μια εξαιρετική παρουσία. Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που στην επίθεση βρίσκει ρυθμό μέσα από την ταχύτητα και τις συνεργασίες, ανάλογα με τα πρόσωπα που υπάρχουν στην πεντάδα της και ειδικά μέσα από τα τρίποντα. Πιέζει πολύ στην πρώτη γραμμή πάσας, βγάζει πάρα πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Είναι μια ομάδα της γνωστής λιθουανικής σχολής. Βέβαια, έχουν και αδυναμίες.

Αύριο θα γνωρίζουμε για τον Διαμαντίδη. Ο Σοφοκλής μάλλον δεν θα είναι μαζί μας. Αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε με το δεξί σε αυτή τη φάση. Έχουμε τον Γκιστ και τον Καπόνο που θέλουμε να τους βάλουμε στην ομάδα. Εχουμε όμως και τον κόσμο μας που αν είναι κοντά στην ομάδα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Ο Καπόνο θέλει το χρόνο του. Κάνει μεγάλη προαπάθεια για να μπει στην ομάδα. Εχει τεράστια πνευματική ικανότητα, είναι πανέξυπνος. Γι’ αυτό έπαιζε στο ΝΒΑ. Αν δεν έχεις γρήγορα πόδια, έχεις γρήγορο μυαλό. Για τον Μάρκους περιμέναμε ότι θα κάνει την κοιλιά αυτή. Είναι λογικό. Ο Γκιστ θα μας βοηθήσει πολύ. Εχει τεράστια ενέργεια. Θα κοιτάξουμε και εμείς από τη μεριά μας να τον βοηθήσουμε να ενσωματωθεί πιο γρήγορα.

Είναι μια καινούρια αρχή. Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Στα αρνητικά είναι ότι δεν υπάρχουν ανάσες. Στα θετικά ότι έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα λάθη και αυτό είναι πιο καλό γιατί βγαίνει εκτός ο παράγοντας τύχη. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια. Εμείς και στην πρώτη φάση ήμασταν σε πάρα πολύ σκληρό όμιλο. Πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση, να διαχειριστούμε την κούραση και πιστεύω ότι θα αναδειχθούν πολλά νέα πράγματα από αυτήν την κατάσταση. Θα υπάρχει πνευματική και σωματική κούραση. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν έχει διακοπή που είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες, αφού μπορούσαν να ξεκουραστούν, να γεμίσουν μπαταρίες.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε