Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πεδουλάκης διετίας και με τη… βούλα στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με μία λιτή ανακοίνωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. “Ξέρω ότι δεν έχω πίστωση χρόνου”, είπε ο Έλληνας τεχνικός.

«Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε διετή συνεργασία», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η δήλωση του Αργύρη Πεδουλάκη:

«Ξέρω ότι έρχομαι στην πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού κι αυτό συνέβη διότι υπήρξαν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι οποίοι με πάθος και γαλαντομία στήριξαν αυτή την ομάδα πάνω από 25 χρόνια. Το έχω βιώσει, το έχω προλάβει ως αθλητής του Παναθηναϊκού. Από την άλλη υπήρχε και η παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς του καλύτερου και πιο επιτυχημένου προπονητή της Ευρώπης.

Τώρα υπό διαφορετικές συνθήκες, τις οποίες όλοι βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, με το μπάσκετ που είναι μέρος της κοινωνίας να μην αποτελεί εξαίρεση, καλούμαστε μέσα από τεχνογνωσία και σκληρή δουλειά να παραμείνουμε και θα παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις. Εγγύηση γι’ αυτό και την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος είναι η συνέχεια της οικογένειας με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ξέρουμε ότι δεν έχουμε πίστωση χρόνου, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά επειδή θα είναι όλα καινούρια, ζητάμε να μας κρίνουν όλοι και αυστηρά στο τέλος της χρονιάς. Το μόνο που δεν αλλάζει από τα προηγούμενα χρόνια είναι ο κόσμος του, χωρίς την παρουσία του οποίου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ενώ μ’ αυτόν μπορούμε ένα κάνουμε πολλά. Γι’ αυτό και ζητάμε τη στήριξή του».

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Καλάθης – Τον “ανακοίνωσε” η Λοκομοτίβ Κούμπαν

Μία ανάσα από την Γαλατασαράι ο Καϊμακόγλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε