Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέφτουν οι απαιτήσεις της Αλ Σάαντ-Τελειώνει το…σήριαλ με Κουίνσι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε από τον μάνατζερ του γκανέζου μεσοεπιθετικού πως τόσο ο ίδιος όσο και η Αλ Σαντ έχουν μειώσει τόσο τις απαιτήσεις τους, που πλέον είναι κοντά στην προσφορά των “πράσινων”

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκαθάρισε πως θέλει τον Κουίνσι στους “πράσινους” -και ένα επιθετικό χαφ- κι όπως προέκυψε από το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Κώστα Ελευθεράκη, οι επιθυμίες του Πορτογάλου τεχνικού θα γίνουν πραγματικότητα.

Το θέμα του Κουίνσι αναμένεται να κλείσει εντός της εβδομάδας, προκειμένου να έρθει ο παίκτης άμεσα στην Ελλάδα, να υπογράψει και να ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων του “τριφυλλιού”.

Ο μάνατζερ του Γκανέζου, Λίον Κάλεντερ, έχει καταφέρει να κάνει μια νέα συμφωνία με την Αλ Σάαντ, προκειμένου να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το 50% του παίκτη με μηδενικό κόστος, με τον σύλλογο από το Κατάρ να εισπράττει 200.000 ευρώ κάθε φορά που οι «πράσινοι» προκρίνονται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, θα ενταθούν οι προσπάθειες για την απόκτηση κι ενός επιτελικού μέσου, καθώς έχουν εντοπιστεί στόχοι σε Πορτογαλία και Ισπανία και μετά την κλήρωση των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ την Παρασκευή, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε