Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πέφτουν στην πισίνα οι “ερυθρόλευκοι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι πολίστες του Ολυμπιακού αποφάσισαν να ξεκινήσουν προπονήσεις μετά την συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιώργο Γλου.

Με ανακοίνωσή τους, οι Πειραιώτες, συγχαίρουν τους αθλητές για την κίνησή τους, ενώ τονίζεται πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να ρυθμιστούν οι οφειλές που υπάρχουν.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Οι πρωταθλητές της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. αποφάσισαν μετά από συνάντηση με τον προεδρεύοντα του Συνδέσμου, κ. Γιώργο Γλου να ξεκινήσουν από αύριο προπονήσεις προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της και να διατηρήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα με την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. συγχαίρει τους αθλητές για την απόφαση που πήραν, χωρίς να τους καταβληθούν τα οφειλόμενα ούτε μέρος των οφειλομένων. Δείχνουν ότι, παρά τις οικονομικές υποχρεώσεις του Συνδέσμου προς αυτούς σε μία κρίσιμη περίοδο, συμβάλουν στην γενικότερη προσπάθεια που γίνεται για να ξεπεράσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. τα προβλήματα που υπάρχουν. Δείχνουν γιατί είναι πρωταθλητές και γιατί αγωνίζονται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. από την πλευρά του θα πράξει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα να καλύψει μέρος των υποχρεώσεων του απέναντι τους, μέχρι την ανάδειξη της νέας Διοίκησής του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε