Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πειραιώτικα…

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν μία πολύ μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν μία πολύ μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε και η φιέστα έγινε στου… Ρέντη. Να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για τίτλο θέλουν στον Ολυμπιακό. Την Τρίτη το κρίσιμο ΔΣ για Λαυρεντιάδη και Βαλβέρδε.

Οι “Πειραιώτες” χάλασαν την γιορτή του Παναθηναϊκού και μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς την διαφορά τους από την κορυφή. Ο τίτλος μπορεί να μην δείχνει πιθανός ούτε μετά από αυτή τη νίκη, ωστόσο το γεγονός ότι οι παραπάνω από 1000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στου Ρέντη για να αποθεώσουν τους παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβτς, τα λέει όλα. Οι Ολυμπιακοί θα έχουν να λένε ότι ακόμα και τη χρονιά που έχασαν το πρωτάθλημα τους κέρδισαν δύο φορές και μάλιστα με πολλές απουσίες και στα δύο παιχνίδια. 

Αποθεωτική υποδοχή στου Ρέντη

Μπάντοβιτς: Μεγάλη νίκη

Μώραλης: Καμία δήλωση στη NOVA

Αυτό που “καίει” όμως πιο πολύ τους φίλους του Ολυμπιακού είναι το τι γίνεται από δω και πέρα. Η επιστροφή του Βαλβέρδε ή η πρόσληψη ενός “κανονικού” προπονητή θεωρείται επιβεβλημένη, όπως επίσης και το ότι θα πρέπει να του δοθεί χρόνος για να δουλέψει και να χτίσει μία καινούργια ομάδα.
 
Το δεύτερο θέμα που θα κληθεί να ασχοληθεί πολύ γρήγορα ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι η μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος. Ο Ολυμπιακός έδειξε στο ΟΑΚΑ ότι ακόμα και φέτος θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο εάν είχε κερδίσει π.χ. τον ΠΑΣ δύο φορές, ωστόσο αυτό δεν καλύπτει την εικόνα της ομάδας.
 
Οι μεταγραφές, όμως, έρχονται σε πλήρη συνάρτηση με τον προπονητή και τις εισηγήσεις του και τα χρήματα που θα δαπανηθούν εξαρτώνται από την αύξηση ή μη του ποσοστού του Λαυρέντη Λαυρεντιθάδη στον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι προφανές ότι στο πρόσωπο του έχει βρει τον συμπαίκτη που έψαχνε όπως είναι το ίδιο προφανές ότι μόνος του δεν μπορεί να χτυπήσει τους… πολυμετοχικούς.

Νάπολι καλέι Λούα Λούα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε