Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πειθαρχική δίωξη σε Ετό–ΠΑΟΚ για σχόλιο στο twitter

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά τον Στέφανο Αθανασιάδη και ο Βραζιλιάνος μπακ προκάλεσε την αντίδραση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελία, για σχόλιο του στο twitter

Το σχόλιο του Έτο στο twitter μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα για τη διαιτησία (“η ελληνική ομοσπονδία θα πρέπει να ντρέπεται για τους διαιτητές, όλοι είναι εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά θα τα ξεπεράσουμε όλα”) οδήγησε τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο να ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στον Έτο ασκήθηκε δίωξη με βάση το άρθρο 25 του Πειθαχρικού Κώδικα που αναφέρεται σε περιπτώσεις δυσφήμησης του αθλήματος και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με βάση το άρθρο 14 που αναφέρεται στην ευθύνη των ομάδων για πράξεις αθλητών τους που δεν προάγουν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την Πειθαρχική δίωξη: “Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Αραούχο Έτο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε