Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πέκοβιτς: Φεύγω την κατάλληλη στιγμή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πεπεισμένος πως πήρε την σωστή απόφαση για την καριέρα του εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Νίκολα Πέκοβιτς.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ που άφησε τον Παναθηναϊκό για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς μίλησε σε σέρβικη εφημερίδα για την απόφαση του.
 
“Ολοι μου έλεγαν πως ήρθε η ώρα να κάνω αυτό το βήμα. Οτι αυτή ήταν η χρονιά που έπρεπε να επιλέξω το ΝΒΑ ως επόμενο σταθμό της καριέρας μου, αντί να συνεχίσω στην Ευρώπη. Είχα πειστεί πως αυτή ήταν η καταλληλότερη στιγμή για να κάνω το βήμα παραπάνω και να διασχίσω τον Ατλαντικό.
 
Τα χρόνια που πέρασα στην Παρτίζαν και κυρίως στον Παναθηναϊκό με βοήθησαν να ωριμάσω και να εξελιχθώ ως παίκτης. Ηταν πολύ σπέσιαλ τα όσα έζησα. Κάθε φορά όλοι περίμεναν από εμάς να πάρουμε όλους τους τίτλους. Πριν καν πατήσουμε στα παρκέ, ήμασταν τα φαβορί για την ελληνική λίγκα, το Κύπελλο και την Ευρωλίγκα. Αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά ειδικά για τους παίκτες που ήμασταν βασικοί ήταν μια συνήθεια. Ετσι, καταφέραμε φέτος να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, απολαμβάνοντας μάλιστα ένα μοναδικό ρεκόρ νικών, που όμοιό του δεν είχε ξαναϋπάρξει. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να κάνουμε το ίδιο και με την Ευρωλίγκα. Αυτή η ιστορία δεν ήταν το ίδιο μεγαλειώδης, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αν το Τop 16 ήταν ένα μήνα αργότερα, όταν πια είχαν γυρίσει όλοι οι παίκτες στις προπονήσεις και είχαμε βρει τον ρυθμό μας, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική. Πιστεύω πως θα ήμασταν σε θέση να υπερασπιστούμε τον τίτλο που είχαμε κατακτήσει στο Βερολίνο”, τόνισε ο Πέκοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε