Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Πενηντάρης” ο Τζιμπρίλ – Αγχώθηκε ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι “πράσινοι” επικράτησαν δύσκολα της Κέρκυρας με 2-1 στο ΟΑΚΑ, με τον Γάλλο επιθετικό να σκοράρει για μία ακόμη φορά και να φτάνει τα 50 τέρματα με την φανέλα του “τριφυλλιού”. Το… πάλεψε η Κέρκυρα, αλλά παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Φερέιρα: Καλύτεροι από τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ και μάλιστα με έναν υπέροχο τρόπο. Στο 34′ ο Χριστοδουλόπουλος έγινε δέκτης της μπάλας έξω απ’ την περιοχή των “Φαιάκων”, εξαπέλυσε το τεχνικό σουτ, στέλνοντας την μπάλα να “καρφωθεί” στο αριστερό παραθυράκι του Κωνσταντόπουλου.
 
Το “τριφύλλι” δεν… επαναπαύθηκε και έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα του με τον Σισέ. Αυτό ήταν και το 50ο του Γάλλου επιθετικού με τη φανέλα των “πρασίνων”.
 
Παρά τα δυο τέρματα που είχε δεχθεί, η Κέρκυρα κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, μειώνοντας σε 2-1, με το τέρμα του Στολτίδη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι προδσπάθησαν να πάρουν τον βαθμό, εκμεταλλευόμενοι τη νωχελικότητα των πρασίνων , όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, και έτσι παρέμειναν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
 
Οι συνθέσεις:
 
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ (35΄ Σεϊταρίδης), Ιωαννίδης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (77΄ Νίνης), Σισέ, Πετρόπουλος (66΄ Λέτο)
 
Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Ιωάννου, Βενέτης, Μονιάκης, Στολτίδης, Μακρής, Λαμπρόπουλος (82΄ Γιάντσης), Μαζνόβ (86΄ Τσίγκας), Επστάιν, Ιωάννου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε