Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πεντάρα και… αφιέρωση απ’ την Ρόμα (VIDEO)

Πεντάρα και… αφιέρωση απ’ την Ρόμα (VIDEO)

Η Νοβάρα προηγήθηκε στο “Ολίμπικο”, αλλά οι “τζιαλοροσι” την διέλυσαν (5-2) και πλέον μπήκαν ξανά στο κόλπο για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. Στον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα και καλό του φίλο, Ερίκ Αμπιντάλ αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε ο Μπόγιαν Κρκιτς

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το… λάθος να ανοίξουν το σκορ με το τέρμα του Καράτσιολο (17’), κάτι που “ξύπνησε” τους Ρωμαίους.

Ο Μαρκίνιο στο 25’ έφερε την αναμέτρηση στα ίσια, με τον Οσβάλντο στο 34’ να ολοκληρώνει την ανατροπή, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μπήκε δυνατά στην επανάληψη και ο Σιμπλίτσιο (56’) έκανε το 3-1. Ο Μπόγιαν στο 62’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το γκολ αυτό το αφιέρωσε στον πρώην συμπαίκτη του, Ερίκ Αμπιντάλ. “Όλη η δύναμη αυτού του γκολ να είναι με τον Άμπι”, έγραφε το μπλουζάκι του Μπόγιαν.

Στην συνέχεια ο Μοριμότο μειώσει σε 4-2 (78′), ενώ το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Λαμέλα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τη Ρόμα να παίρνει τη 10η της νίκη στα 12 παιχνίδια που έχει φιλοξενήσει τη Νοβάρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε