Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πέντε εβδομάδες εκτός δράσης ο Ντουντού – Επιστρέφει ο Ριέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Όπως αναμενόταν ο Ντουντού θα κάνει επέμβαση μηνίσκου στη Βραζιλία και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις 5 εβδομάδες. Αμφίβολος ο Ρόμενταλ με ΑΕΛ. Έτοιμος ο Ριέρα.

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Ολυμπιακό αφού θα στερηθεί των υποηρεσιών ενός εκ των βασικών του παικτών. Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν επίσημα ότι ο Ντουντού θα μεταβεί στη Βραζιλία για να κάνει εγχείρηση μηνίσκου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Ο Ντουντού θα αναχωρήσει σήμερα, συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας μας Νίκο Τζουρούδη, για την Βραζιλία, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική αποκατάσταση του τραυματισμού του. Στον ποδοσφαιριστή θα γίνει μηνισκεκτομή δεξιού έξω μηνίσκου και υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σε περίπου πέντε εβδομάδες.”

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ρόμενταλ που ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΛ είναι αμφίβολη.

Αντίθετα ο Ριέρα είναι έτοιμος νωρίτερα από όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο Ισπανός προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Βαλβέρδε για τον αγώνα με την Λάρισα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε