Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Πέρασε” απ’ την… Πλατεία με Κλάους – Ανέβηκε δεύτερος ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο “δικέφαλος” του Βορρά” δεν… έλαμψε με την απόδοση του, κατάφερε να φύγει από τη Νέα Σμύρνη με το “διπλό”, επικρατώντας του πιο δραστήριου Πανιώνιου με 2-1 και πέρασε δεύτερος στην βαθμολογία. Με δέκα παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς, μετα την ανόητη αποβολή του Λάζαρ. Τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα έφτασε ο Αθανασιάδης

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Καλός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες. Ο Πανιώνιος ήταν αυτός που “πάτησε” περισσότερες φορές την αντίπαλη περιοχή, την ώρα που οι Θεσσαλονικείς ήταν πάντα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Παρόλο που οι Νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν περισσότερες φορές κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που το κατάφεραν, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασιάδη (39′). Το μεγάλο… όπλο του ΠΑΟΚ “χτύπησε” και τρία λεπτά αργότερα, με όμορφη κεφαλιά-ψαράκι, φτάνοντας έτσι τα εφτά τέρματα στην Σούπερ Λίγκα. Η ανόητη αποβολή του Λάζαρ (πέταξε μπουκάλι πίσω στην εξέδρα) λίγο πριν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, άφησε τον ΠΑΟΚ για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες και επανέφερε το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Αυτή ήταν η 5η κόκκινη κάρτα σε παίκτη του ΠΑΟΚ στις 9 πρώτες αγωνιστικές, ενώ ο Λάζαρ αποβάλλεται φέτος πρώτη φορά (είχε πάρει 3 κίτρινες). Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην επανάληψη και μπροστάρη τον Γουνδουλάκη κατάφερε να μειώσει σε 1-2 (56′), με το 3ο γκολ του Αραβίδη στο πρωτάθλημα. Παρά τον επιθετικό μονόλογο, οι “κυανέρυθροι” δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης κι έτσι ο “δικέφαλος του Βορρά” πήρε το “διπλό” και προσπέρασε τους γηπεδούχους στην βαθμολογία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Ρόκας (46’ Σάμαρης), Αραβίδης, Κολοβός (76’ Διαμαντάκος), Οκόγιε (65’ Ντούνης). 

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Κουμαλό, Έτο, Γκαρσία (65’ Κίτσιου), Λάζαρ, Κάτσε, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (84’ Βιβιάν), Αθανασιάδης (77’ Γιάννου).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε