Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πέρασε τον Ρονάλντο ο Μέσι – Οι πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της σεζόν, ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα με τις συνολικές του απολαβές να ξεπερνούν τα 30 εκατ. ευρώ. Ο Αργεντινός, ωστόσο, είναι 7ος στη σχετική λίστα, σε όλα τα αθλήματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε το περιοδικό «Sports Illustrated» ο Λίονελ Μέσι είχε κέρδη τη σεζόν που μας πέρασε 30,7 εκατ. ευρώ, περισσότερα δηλαδή από κάθε άλλο συνάδελφό του. Ο Ρονάλντο ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 27,2 εκατ. ευρώ και ο Γουέιν Ρούνι είναι τρίτος στη σχετική λίστα με 23 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο Τάιγκερ Γουντς παραμένει με διαφορά ο πιο πλούσιος αθλητής του κόσμου. Ο Αμερικανός γκόλφερ κέρδισε φέτος 46 εκατ. ευρώ, συνολικά 20 λιγότερα από την προηγούμενη σεζόν λόγω των σκανδάλων που έπληξαν το ατσαλάκωτο προφίλ του.
 
Ο Μέσι στην ίδια λίστα έρχεται έβδομος και… καταϊδρωμένος, καθώς μπροστά του βρίσκονται ένας ακόμη γκόλφερ, ο Φιλ Μίκελσον, ο τενίστας Ρότζερ Φέντερερ, ο πυγμάχος Μάνι Πασκιάο, ο πιλότος της Φόρμουλα 1 Φερνάντο Αλόνσο και ο μπασκετμπολίστας ΛεΜπρον Τζέιμς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε