Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Περαστικοί” και “επαγγελματίες” παράγοντες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου της ΑΕΚ, με αφορμή το αίτημα για την παρουσία εισαγγελέων στο Πανθεσσαλικό, εξαπέλυσε ο Ολυμπιακός Βόλου, με την “Ένωση” να απαντά μέσω κύκλων.

Ειρωνική ανακοίνωση με αφορμή το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για παρουσία δύο εισαγγελέων και άλλων θεσμικών φορέων στο Πανθεσσαλικό εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ζητώντας να προσκληθούν στο γήπεδο ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Σχετικά με τις γελοίες δηλώσεις του περαστικού υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Σταύρο Αδαμίδη και όλων αυτών που τον περιτριγυρίζουν, τους διέφυγε να προσκαλέσουν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον …Μπαράκ Ομπάμα καθώς και το πριγκιπικό ζεύγος.

Θα υπενθυμίσουμε στον κ. Αδαμίδη ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αποτελεί παράδειγμα φιλοξενίας και το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει.

Είναι καθήκον, υποχρέωση και δέσμευσή μας, τόσο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ όσο και των υπέροχων φιλάθλων μας, ακόμη κι αν προκαλούμαστε, να μη συμμετέχουμε ποτέ σε πράξεις βίας, π.χ. αγώνας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί όλη τη Μαγνησία να γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας μας, σε ένα αγώνα-γιορτή για τον Ολυμπιακό Βόλου και για τον κόσμο μας, γιατί μέσα σε μία μόνο χρονιά έχουμε πετύχει ήδη τόσα πολλά».

Λίγο αργότερα δόθηκε η συνέχεια από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Κύκλοι της ΠΑΕ απάντησαν, χαρακτηρίζοντας τον Αχιλλέα Μπέο «επαγγελματία παράγοντα που με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε Ηρακλή, Πανιώνιο και Ολυμπιακό Βόλου έχει συμβάλλει τα μέγιστα στα άλματα προόδου του αθλήματος στη χώρα μας αλλά και στον αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα και τον παράνομο στοιχηματισμό»…


Η ΑΕΚ ζητά εισαγγελείς και αθλητικούς παράγοντες στον Βόλο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε