Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Περιμένει Ενζονζί και…δώρο από το Μόντε Κάρλο ο Ολυμπιακός

Περιμένει Ενζονζί και…δώρο από το Μόντε Κάρλο ο Ολυμπιακός

Πολύ κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τους “ερυθρόλευκους”. Από τη μία θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και από την άλλη θα υπάρξουν εξελίξεις στα μετεγγραφικά.

Στο Μόντε Κάρλο στρέφονται τα βλέμματα των φίλων και των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και θα μάθουν τους τρεις αντιπάλους τους στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε τα γκρουπ και τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού

Η κλήρωση θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από ΝΕΤ, NOVA και Εurosport ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewIt.

Πάντως στον Ολυμπιακό δεν περιμένουν μόνο την κλήρωση. Ο χρόνος για την πραγματοποίηση μετεγγραφών τελειώνει και οι “ερυθρόλευκοι” προσπαθούν να αποκτήσουν δύο παίκτες.

Ο ένας είναι ο Στίβεν Ενζονζί της Μπλάκμπερν. Οι Άγγλοι παραχωρούν ως δανεικό τον 24χρονο αμυντικό μέσο και ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει με προοπτική αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα και όλα δείχνουν ότι εντός της ημέρας θα κλείσει θετικά το θέμα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν σταματούν εκεί και θέλουν να αποκτήσουν και τον Αντι-Μιραλάς. Η πρώτη επιλογή τους είναι ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Στον Πορτογάλο σούπερ σταρ ο Ολυμπιακός προσφέρει πολλά χρήματα όμως μέχρι στιγμής το πρόβλημα είναι η Μπεσίκτας.

Οι Τούρκοι παρά το ότι έδειχναν έτοιμοι να αποδεσμεύσουν τον παίκτη, φαίνεται να άλλαξαν γνώμη και να θέλουν να τον κρατήσουν.

Έκλεισε και έρχεται ο Ενζονζί για τον Ολυμπιακό! (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε