Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Περιμένει Μέλμπεργκ, “κλείνει” Μανωλά και εξετάζει Μπα ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλου αλλάζει το σχεδιασμό του Ολυμπιακού αφού εκτός από την απόκτηση των Σιόβα, Μανωλά είναι πλέον πιθανό να κινηθεί και για ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό.

Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν από την περίπτωση Μέλμπεργκ. Οι “ερυθρόλευκοι” παρά το ότι έχει ενοχληθεί από τον Σουηδό ο οποίος περιμένει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και γι’ αυτό δεν απαντάει στον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν εκφράσει δημόσια την ενόχληση τους, περιμένοντας ότι στο τέλος ο Μέλμπεργκ θα δεχθεί το νέο συμβόλαιο που του έχουν προτείνει, ενώ δεν σκοπεύουν να ανεβάσουν την πρόταση τους που είναι 1 εκ. ευρώ συν 300.000 ευρώ τα μπόνους.

O Ζαρντίμ αναμένεται να προτείνει παίκτες στον Βαγγέλη Μαρινάκη και ένας από αυτούς θα είναι ό Αμπντουλάγιε Μπα. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Πόρτο αλλά πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Ακαντέμικα και είχε μία γεμάτη χρονιά.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Κώστα Μανωλά, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και αυτό που μένει είναι η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Αποζημίωση στον Ολυμπιακό από την ΟΥΕΦΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε