Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Περιμένει απαντήσεις ο…Τίγρης – Επισημοποιήθηκε η πρόταση Μελισσανίδη για ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξέφρασε την επιθυμία του να ηγηθεί διοικητικά της ΑΕΚ, αρκεί να αναλάβουν οι πρώην μέτοχοι τις ευθύνες τους και να καλύψουν μέρος των χρεών της ΠΑΕ. Ως την Παρασκευή αναμένονται οι απαντήσεις των μετόχων αλλά και του Βιντιάδη.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να επιστρέψει στα διοικητικά της ΑΕΚ και να βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο την ΠΑΕ. Το ενδιαφέρον του είναι επίσημο, αφού μετά το ΔΣ που έγινε τη Δευτέρα, ο Αντώνης Ηλιόπουλος ενημέρωσε για την πρόταση του πρώην ιδιοκτήτη της Ένωσης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής θα μεταφέρουν στους μετόχους αλλά και στον Βιντιάδη την πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη και ως την Παρασκευή αναμένονται οι απαντήσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Κατόπιν συνάντησης των οργανωμένων οπαδών – συνδέσμων της ΑΕΚ και του μέλους του Δ.Σ. Αντώνη Ηλιόπουλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, το μέλος του Δ.Σ. Αντώνης Ηλιόπουλος μετέφερε το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας:

1. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκδήλωσε με άμεσο τρόπο την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την ομάδα μας, αναλαμβάνοντας στην κρίσιμη αυτή καμπή να ηγηθεί της σωτηρίας της ΑΕΚ, διοικητικά και οικονομικά.

2. Επειδή όπως δήλωσε είναι απόλυτα άδικο να επωμιστεί ο ίδιος την κάλυψη των χρεών και οφειλών που άλλοι δημιούργησαν, έθεσε ως μοναδικές προϋποθέσεις τη συμμετοχή σε οικονομικό επίπεδο των παλαιών και νυν μετόχων αφενος και τη σύμπραξη άλλων υποψηφίων επενδυτών αφετέρου.

3. Προς τούτο, περιμένει σε άμεσο χρόνο – εξαιτίας της οριακής κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα – την απάντηση και τις προθέσεις των ανωτέρω, προκειμένου για τη διάσωση της ομάδας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, συμμεριζόμενο την αναγκαιότητα για τη διάσωση της ομάδας, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, να μεταφέρουν προς τους μετόχους (παλαιούς και νυν) και υποψήφιους επενδυτές την πρόταση – πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως μεταφέρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο από το μέλος του Αντώνη Ηλιόπουλο και αποστέλλεται προς τους ανωτέρω εγγράφως – προκειμένου για τη σωτηρία της ομάδας.

Αθήνα, 11.02.2013
Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ”

Λαβωμένη η ΑΕΚ – Προβλήματα για Λίνεν ενόψει ΠΑΟΚ

Γκερέιρο: Θα διεκδικήσω τα χρήματα μου…

Πήρε φόρα η ΑΕΚ – Δ.Σ. με… φόντο τον Μελισσανίδη!

Ο Γκερέιρο διώχνει τον “εφιάλτη” – Χωρίς… ελπίδα η Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε