Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Περιμένει πρόταση της ΑΕΚ ο Αρουαμπαρένα

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Αργεντινός προπονητής συναντήθηκε προ ημερών με τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο και πλέον περιμένει να πραγματοποιηθεί μια νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο Μαρτίν Αρουαμπαρένα περιμένει ειδοποίηση για νέο ραντεβού με την πλευρά της ΑΕΚ, εκεί όπου θα αναλύσει τη φιλοσοφία και τον τρόπο δουλειάς του.

Εφόσον και η Ένωση ικανοποιηθεί από όσα ακούσει και τον ενημερώσει για το πρότζεκτ της, τότε θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις, με τους “κιτρινόμαυρους” να του καταθέτουν την πρόταση τους. Να αναφέρουμε πως ο πρώην τεχνικός της Μπόκα έχει φροντίσει να ενημερωθεί για το πρότζεκτ της ΑΕΚ και για το ρόστερ της

Ο Αρουαμπαρένα δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος τεχνικός για την ΑΕΚ, που εξετάζει κι άλλες λύσεις. Τελευταίο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του 43χρονου Αργεντινού, Ντιέγκο Κόκα, που το 2014 πήρε το πρωτάθλημα με τη Ράσινγκ Κλουμπ.

Η απόφαση πάντως για το νέο τεχνικό δεν θα αργήσει, δεδομένου ότι στα μέσα Ιουνίου θα πρέπει να αρχίσει η προετοιμασία και ο νέος προπονητής θα πρέπει να έχει κάνει τις εισηγήσεις του για μετεγγραφές.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε