Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Περιμένει τον Τσιώλη ο Άρης – Εναλλακτική λύση ο Νιόπλιας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι άνθρωποι των “κίτρινων” θα κάνουν υπομονή μέχρι την Τετάρτη για να μάθουν την απάντηση του Σάκη Τσιώλη, ενώ είναι έτοιμοι και σε περίπτωση άρνησης του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου.

Τέλος ο Μιχαλήτσος από τον Άρη

Ο Γιάννης Κόντης μίλησε τηλεφωνικά με τον Σάκη Τσιώλη και του πρότεινε κλειστό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013 κάτι που αποδεικνύει τη διάθεση των “κίτρινων” να στηρίξουν τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Τσιώλης το σκέφτεται κυρίως διότι δεν θέλει να φανεί ασυνεπής στην υπόσχεση που έδωσε στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου, ότι δεν θα αναλάβει ομάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Η πρόκληση βέβαια είναι μεγάλη και γι’ αυτό ο Λαρισαίος τεχνικός βρίσκεται σε δίλημμα. Εντός της ημέρας ή το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης θα δώσει την απάντηση του.

Η εναλλακτική λύση που έχουν στα… σκαριά οι άνθρωποι του Άρη είναι ο Νίκος Νιόπλιας. Ο πρώην τεχικός του Παναθηναϊκού είναι θετικός στην προοπτική να αναλάβει τους “κίτρινους” και αν δεν προχωρήσει η περίπτωση Τσιώλη τότε πιθαανότατα αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του Άρη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε