Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Περιμένει τους διεθνείς ο Φερέιρα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε την Τρίτη με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην έχει στην διάθεση του-για τελευταία μέρα- τους διεθνείς. Διαβάστε που έχει καταλήξει για την ενδεκάδα του ντέρμπι ο Πορτογάλος τεχνικός. Τσάκας: “Θα πηδάτε από τους φράχτες”.

Όλο και πιο εντατικά συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο ντέρμπι στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει την Τετάρτη να ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι διεθνείς Καπίνο, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Κουίνσι, προκειμένου να προετοιμάσει σε πλήρη σύνθεση την ομάδα του.
 
Την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Κοτσόλης, Τοτσέ και Σεϊταρίδης, που μαζί με τον Νίνη είναι εκτός πλάνων, ενώ στην ομάδα ενσωματώθηκαν μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων οι Μαυρίας και Λαγός.
 
Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τους διεθνείς ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του στο Φάληρο με το ίδιο πετυχημένο σχήμα των τελευταίων αγώνων. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καπίνο, ενώ την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν οι Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι και Μπουμσόνγκ. Στην μεσαία γραμμή θα παραμείνει η τριάδα Σιμάο, Κατσουράνης, Κλέιτον και στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Κουίνσι, Ζεκά και Λέτο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε