Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Περιμένουν… αποδείξεις από τον Ξενιάδη

Περιμένουν… αποδείξεις από τον Ξενιάδη

Μετά το ραντεβού της Παρασκευής ανάμεσα σε Αδαμίδη και Ξενιάδη, ο Έλληνας επιχειρηματίας καλείται να καταβάλει ως την Πέμπτη τα 2,5 εκατ. ευρώ, για να πληρώσει ένα μεγάλο μέρος από τα χρέη του συλλόγου και στη συνέχεια να πάρει το 51% καταβάλλοντας άλλα 7,5 εκατ. ευρώ

 Στην Ένωση εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την συγκεκριμένη περίπτωση με επιφυλακτικότητα, αφού η έρευνα που γίνεται από πλευράς Αδαμίδη για την φερεγγυότητα του Ξενιάδη προκαλεί αρκετά ερωτηματικά.

 
Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα “SportDay”, οι ασάφειες αυξάνονται για τον υποψήφιο επενδυτή, τόσο για τις επιχειρήσεις του και το πλούσιο βιογραφικό του, όσο και για την δυνατότητα του να καλύψει τις οικονομικές ανάγκες της ΑΕΚ.
 
Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Ξενιάδης δηλώνει σίγουρος πως θα κάνει την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ δική του. Μάλιστα διαβεβαιώνει πως μέχρι την Πέμπτη θα βάλει 2,5-2,7 εκατ. ευρώ για να πληρώσει ένα μεγάλο μέρος από τα χρέη του συλλόγου και στη συνέχεια θα πάρει το 51% καταβάλλοντας άλλα 7,5-8 εκατ. ευρώ.
 
Ξεκαθαρίζει ακόμα πως δεν έχει καμία σχέση με τον Μάκη Ψωμιάδη και πως εφόσον αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, θα κυνηγήσει μέχρι τέλους το θέμα της αποζημίωσης για τα χρήματα που υπεξαιρέθηκαν από τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ. Στα πλάνα του είναι να προχωρήσει και τις διαδικασίες για το νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε