Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Περίπατος… στα Ιλίσια για Παναθηναϊκό πριν το Καζάν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παίζοντας -κατά διαστήματα- εντυπωσιακό μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε εκτός έδρας τον Ηλυσιακό με 90-58, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Ντέιβιντ Λόγκαν. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε μία… καλή προπόνηση εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης στο Καζάν με την Ούνιξ.

Οι “πράσινοι” άφησαν έτσι πίσω τους την κακή παρένθεση της ήττας από την Μιλάνο και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην καθοριστική αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης στο Καζάν.

Εκεί, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα διεκδικήσει τη νίκη έτσι ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου της, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει Μπατίστ, Σάτο και Διαμαντίδη που αγωνίστηκαν ελάχιστα.

Λόγκαν, Καλάθης, Βουγιούκας και Μάριτς οι καλύτεροι για τους νικητές, ενώ για την ομάδφα του Κώστα Φλεβαράκη το… προσπάθησε ο Ενγκουάιερ.

Τα δεκάλεπτα: 14-22, 35-44, 44-74, 58-90

Ηλυσιακός: Σπανός 5, Ματαλόν, Παπανικολόπουλος 1, Στεφάνοφ 9, Νάνα 20, Χατζής 2, Αποστολίδης 3, Τόμπσον 9, Κοχαντάρεβιτς, Κασελάκης 4, Τσιάκος 5

Παναθηναϊκός: Μάριτς 11, Περπέρογλου 9, Λόγκαν 17, Μπατίστ 2, Σάτο 3, Τσαρτσαρής 9, Διαμαντίδης 2, Βουγιούκας 11, Καλάθης 11, Σμιθ 6, Καϊμακόγλου 1, Γιασικεβίτσιους 8

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε