Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Πέταξε” για Αυστρία ο ΠΑΟΚ – Φωτάκης: Στο χέρι μας η πρόκριση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την αισιοδοξία του πως ο “δικέφαλος του Βορρά” μπορεί να φύγει με την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ από την έδρα της Ραπίντ εξέφρασε ο Γιώργος Φωτάκης, κατά την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για την Αυστρία.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του “δικέφαλου του Βορρά” στις δηλώσεις του, στο περιθώριο της αναχώρησης της ομάδας της Μακεδονίας, τόνισε πως μοναδικός στόχος των «ασπρόμαυρων» είναι η πρόκριση απέναντι στην Ραπίντ, ενώ ξεκαθάρισε πως η τιμωρία από την UEFA δεν έχει επηρεάσει τους παίκτες της ομάδας.

“Έχουμε δείξει καλό πρόσωπο στην Ευρώπη στην τελευταία χρόνια και θέλουμε να συνεχίσουμε και φέτος. Θα πάμε στη Βιέννη για να πάρουμε την πρόκριση…”, ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ερωτηθείς αν η ομάδα έχει επηρεαστεί από την ποινή της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, απάντησε: “Εμάς δεν μας έχει επηρεάσει. Ως παίκτες βγάλαμε μία ανακοίνωση για να εκφράσουμε τις θέσεις μας. Από εκεί και πέρα στο μυαλό μας έχουμε μόνο το μας στόχο, να περάσουμε στους ομίλους και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και φέτος στην Ευρώπη”.

Τέλος, για το τι πρέπει να κάνει στη ρεβάνς ο ΠΑΟΚ και να προκριθεί, ο Γιώργος Φωτάκης, ξεκαθάρισε: “Να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, και να παίξουμε για να κερδίσουμε”.

Δεν αλλάζει η έδρα-“Άκυρο” από την ομοσπονδία στην Ραπίντ

Βαριά “καμπάνα” από την UEFA στον ΠΑΟΚ!

Με κόσμο στη Βιέννη ο ΠΑΟΚ

Η UEFA δεν δέχτηκε τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ!

Πλήγμα για ΠΑΟΚ και Εθνική – Κάταγμα ο Σαλπιγγίδης!

Πληρώνουν και οι Αυστριακοί – Μία αγωνιστική στην Ραπίντ Βιέννης

Αποστολή… πρόκρισης με Γκαρσία ο ΠΑΟΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε