Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πέταξε για Έρμελο με όλους τους παίκτες ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “ερυθρόλευκοι” αναχώρησαν για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσουν το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας τους ενώ θα δώσουν και φιλικό ματς στις 4 Αυγούστου κόντρα στη Βίλεμ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε μαζί του και τους 28 παίκτες που έχει στη διάθεση του και θα αποφασίσει, πιθανότατα, στο Έρμελο ποιοι θα “κοπούν”.

Ο μόνος που έμεινε πίσω είναι ο Νταβίντ Φουστέρ που είναι τραυματίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Κάρολ, Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Ντιελνά, Σιόβας, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Τάτος, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Σουμπίνιο, Μανιάτης, Φέισα, Φετφατζίδης, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μιραλάς, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Λυκογιάννης, Γκρέκο.

Ιμπαγάσα, Γκρέκο και Μιραλάς είναι τα νέα πρόσωπα σε σχέση με τους παίκτες που ταξίδεψαν στην Πορτογαλία. Ο Αργεντινός μέσος μίλησε για τη μέχρι τώρα προετοιμασία αλλά και για τον Γκρέκο:  “Παρακολούθησα τα φιλικά του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία. Είδα ότι τα παιδιά γνωρίζονται σιγά – σιγά με τον προπονητή. Ακόμα είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Εγώ είμαι έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Είναι ένας καλός παίκτης που έχει παίξει στην Ιταλία και πιστεύω θα μας βοηθήσει”.

Εξετάζει Χάιντσε ο Ολυμπιακός

H Mπράγκα “φρέναρε” τον Ολυμπιακό για Μοσορό

Μήτρογλου: Δούλεψα και στις διακοπές μου

Μονσορό:Με θέλει ο Ζαρντίμ – Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε