Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέταξε για Μόναχο ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Αν και το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει πολλές ελλείψεις ακόμη, εντούτοις εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της προετοιμασίας του. Η αποστολή αναχώρησε για το Μόναχο όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Καρεμπέ ή Ντάρκο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Η περυσινή κακή προετοιμασία ήταν ο βασικός λόγος της αποτυχημένης σεζόν και αυτό το ξέρουν καλά στον Ολυμπιακό. Κατά την αναχώρηση της ομάδας ο αρχηγός, Αντώνης Νικοπολίδης έδωσε το στίγμα της νέας σεζόν.

 
“Στόχος μας είναι να ανακτήσουμε την πρώτη μας θέση στο πρωτάθλημα. Πέρυσι υπήρχαν πολλά προβλήματα τραυματισμών και φυσικής κατάστασης, κάτι που οφειλόταν και στην προετοιμασία της ομάδας. Γι ‘ αυτό πρέπει να δουλέψουμε σωστά τις επόμενες ημέρες.”
 
Από την πλευρά του ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων, Έβαλντ Λίνεν τόνισε:
 
“Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρόνο θέλει το πρωτάθλημα. Η ομάδα πέρυσι έχασε πολλούς παίκτες από τραυματισμούς, ενώ αποχώρησαν κάποιες εμβληματικές προσωπικότητες, όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Κοβάσεβιτς και ο Γκαλέτι. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά στην προετοιμασία για να θέσουμε τις βάσεις για την ερχόμενη σεζόν.”
Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε και για τον Κουμουρτζί που είναι ο διακαής πόθος του:
“Φυσικά και μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα. Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε μάλλον πιο καλά ενημερωμένοι από μένα. Μάλλον θα πρέπει να παρακολουθώ ποια ονόματα γράφετε για να δω μήπως μου αρέσει και μένα κάποιος από αυτούς τους παίκτες.”
 
Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται 26 παίκτες: 

Ν. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρουγκάλας, Κρητικός, Φετφατζίδης, Βάντερσον, Βασιλόγιαννης, Βαλεριάνος, Ρ. Μπράβο, Ντάρμπισαϊρ, Επστάιν, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Μέγιερι, Μιραλάς, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Νικοπολίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο, Ντουντού, Σοϊλέδης, Ζαϊρί.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε