Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Πέταξε” για Σλοβενία ο Παναθηναϊκός – “Να είμαστε ομάδα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με στόχο τη νίκη που θα βάλει τους “πράσινους” στο παιχνίδι της πρόκρισης αλλά και θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Σλοβενία.

Την Πέμπτη το βράδυ (22.05) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την, θεωρητικά, πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου του Europa League και θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία των παικτών.

Όσοι από τους ποδοσφαιριστές μίλησαν στο αεροδρόμιο αναφέρθηκαν στην ομαδικότητα που θα πρέπει να δείξουν για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: “Θα έλεγα δεν θα έπρεπε να εστιάσουμε σε κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε ομάδα και να παίξουμε όλοι μαζί. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε. Ελπίζω αυτή η δουλειά να φέρει τους καρπούς της. Αν όλοι μαζί και όλος ο λαός του Παναθηναϊκού μείνουμε ενωμένοι, τότε θα έχουμε καλά αποτελέσματα, όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίζουμε.

Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο, όμως υπάρχει ένα αξίωμα για μένα. Πάντα για να πας πιο γρήγορα, πρέπει να κάνεις δύο βήματα πίσω. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο, είναι να ζητήσω να είναι αισιόδοξοι και να πιστέψουν στη δύναμη της ενότητας του λαού του Παναθηναϊκού. Με την υποστήριξή τους καθώς και με το κουράγιο που πρέπει να αποδείξουμε ότι έχουμε ο Παναθηναϊκός θα ξαναβρεί τα καλά αποτελέσματα.”

Ζέκα: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μάριμπορ είναι καλή ομάδα, έχουμε δει στοιχεία του παιχνιδιού της από το βίντεο. Εμείς πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη, πιστεύω ότι μπορούμε. Είναι μια καλή ευκαιρία για να  φτιάξουμε την ψυχολογία μας μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Είναι η πρώτη αγωνιστική για τους ομίλους και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Βέβαια, τα λόγια δεν έχουν καμία σημασία και πρέπει να μιλήσουμε με πράξεις.”

Στέργος Μαρίνος: “Έχουμε ένα ματς με ένα δύσκολο αντίπαλο και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Έχουμε δει κάποια στοιχεία από τα βίντεο, μας έχει ενημερώσει και το προπονητικό επιτελείο για τα στοιχεία της. Βασίζεται στην ομαδικότητα και όχι τόσο στο ατομικό στοιχείο. Χρειάζεται προσοχή, όμως είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να νικήσουμε. Η πιο δυνατή και η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου θα φανεί στο γήπεδο, δεν έχουμε έξτρα πίεση επειδή παίζουμε με τη Μάριμπορ. Δεν μπορούμε να κάνουμε προγνωστικά από πριν. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε.”

Χάρης Μαυρίας: “Η Μάριμπορ είναι μια πολύ καλή και υπολογίσιμη ομάδα, έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο Europa. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε το πρώτο ματς στον όμιλο. Και το πρωτάθλημα και η Ευρώπη είναι στόχοι που θέλουμε να πάμε καλά. Έχουμε καλή ομάδα. Και μέσα από την Ευρώπη θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και να δείξουμε τις δυνατότητες μας.”

Το δίλημμα του Ζεσουάλδο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε