Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Πέταξε” με αισιοδοξία για το Τελ Αβίβ ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η αποστολή του “δικέφαλου του Βορρά” αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για το Τελ Αβίβ, για το ματς της Πέμπτης με την Μπνέι Γεχούντα, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το παιχνίδι με τους ισραηλινούς και ο Γιώργος Δώνης έχει εξηγήσει στους παίκτες του πως αν αγωνιστούν με σοβαρότητα, δεν θα έχουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Μπνέι.

“Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Εφόσον ισχύσει αυτό, θα κερδίσουμε σχετικά εύκολα. Πάντα πάμε για τη νίκη, είτε αγωνιζόμαστε εντός, είτε εκτός έδρας. Αν κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ. Μας έχει πει κάποια πράγματα ο προπονητής για τον αντίπαλό μας, για δυο τρεις παίκτες, όχι κάτι ιδιαίτερο”, σχολίασε ο Γιώργος Κατσικάς στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου “Μακεδονία”.

Ο 22χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ, συνέχισε, λέγοντας: “Στόχος μας, όπως ήταν και πέρσι, είναι να έχουμε μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται”

Ερωτηθείς για τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν οι Θεσσαλονικείς στο Τελ Αβίβ απάντησε: “Εχουμε συνηθίσει εδώ και ένα μήνα σε υψηλές θερμοκρασίες. Για μας και για τον αντίπαλο θα είναι το ίδιο”.

Για το ενδεχόμενο χρησιμοποίησής του στο ματς επισήμανε: “Δεν ξέρω αν παίξω, αλλά θα είναι τεράστια ευκαιρία να δείξω τι αξίζω”.

Οι “ασπρόμαυροι” θα φτάσουν στον προορισμό τους νωρίς το μεσημέρι και θα προπονηθούν το απόγευμα (19.30) στο “Ραμάτ Γκαν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε