Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέταξε το…καρφί του ο Ζαρντίμ: Δυστυχώς χάθηκε το αήττητο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην απώλεια του αήττητου που συνέβη αφότου διώχθηκε από τους “ερυθρόλευκους”

Μιλώντας στον πορτογαλικό Τύπο, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εμφανίστηκε ευτυχής για τον τίτλο που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ωστόσο μίλησε για την απώλεια του αήττητου που ήρθε αφότου εκείνος είχε απολυθεί.

«Το μυστικό για την κατάκτηση του τίτλου ήταν ότι από την αρχή επιβάλαμε την κυριαρχία μας. Παρότι ο Ολυμπιακός συμμετείχε σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως το Champions League, που θα μπορούσε να εξαντλήσει την ομάδα, αυτό δεν συνέβη και από την αρχή ήμασταν οι πιο δυνατοί. Όταν έφυγα από την ομάδα είχαμε διαφορά δέκα βαθμών με ένα ματς λιγότερο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν θέμα χρόνου», τόνισε και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς η ομάδα δεν κατάφερε να τελειώσει αήττητη το πρωτάθλημα, κάτι που αποτελούσε μεγάλο της στόχο. Νιώσαμε ότι είχαμε πάρει το πρωτάθλημα και ότι κανένας αντίπαλος δεν θα μπορούσε να μας πλησιάσει ή να μας ξεπεράσει. Η επιτυχία ανήκει στους φιλάθλους, τους παίκτες και το σταφ».

Όσο για το πώς περνά τον καιρό του μακριά από τους πάγκους και μέχρι να ξαναβρεί ομάδα, ο Πορτογάλος προπονητής είπε: «Είναι διακοπές που δεν είχα προγραμματίσει. Εκμεταλλεύομαι το χρόνο αυτό για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και παρακολουθώ απέξω το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμα…

Πλώρη για το… 41ο από Μαρινάκη: Και του χρόνου!

“Θρυλικά” γενέθλια με τριάρα και 40 κούπες!

H χρυσή βίβλος του ελληνικού πρωταθλήματος

“Χρόνια πολλά δαφνοστεφανωμένε Θρύλε”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε