Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πέτσκο: Χρειάζονται σοβαρότητα στον ΠΑΟ

Πέτσκο: Χρειάζονται σοβαρότητα στον ΠΑΟ

Ο 25χρονος Πολωνός που έφτασε μία ανάσα από τον Παναθηναϊκό μίλησε για το παρασκήνιο της συμφωνίας και επέκρινε την στάση που κράτησαν οι “πράσινοι”.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν όλο λόγια, αλλά πρόταση δεν έκαναν ποτέ”, ήταν τα πρώτα λόγια του Σλάβομιρ Πέτσκο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της Πολωνίας για να συνεχίσει: “Είχα μια επίσημη πρόταση από την Βόλφσμπουργκ και σοβαρό ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών ήρθε και με επισκέφτηκε εκεί όπου έκανε προπόνηση η Εθνική ομάδα της Πολωνίας και μου πρότεινε συμβόλαιο.

Μου είπε τις σκέψεις του συλλόγου και μόλις τις άκουσα αρνήθηκα αμέσως. Στη συνέχεια ήρθε το ενδιαφέρον από την Ελλάδα. Μου είπαν να ταξιδέψω στην Αθήνα, κάτι που έκανα, για τρεις ημέρες και να δω πως είναι η ζωή εκεί για την οικογένεια μου. Μετά έφυγα πίσω για την Πολωνία και περίμενα για μια πρόταση η οποία όμως ποτέ δεν ήρθε ποτέ. Χρειαζόταν περισσότερη σοβαρότητα πιστεύω, αφού η ιστορία σταμάτησε απότομα και χωρίς να μου εξηγήσουν το γιατί”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε