Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πιάνει “λιμάνι” ο Περπέρογλου! – Μένει στον Πανιώνιο ο Καββαδάς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την διαδρομή του Βασίλη Σπανούλη ετοιμάζεται να ακολουθήσει ο μέχρι πρότινος φόργουορντ του Παναθηναϊκού καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Στον Πανιώνιο θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Βασίλης Καββαδάς σύμφωνα με τους “κυανέρυθρους”.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Στράτος Περπέρογλου που δύο χρόνια μετά τον Βασίλη Σπανούλη ακολουθεί την ίδια διαδρομή από τον Παναθηναϊκό στους “ερυθρόλευκους”.

Οι “πράσινοι” δεν προχώρησαν σε βελτιωμένη προσφορά την ώρα που ο Ολυμπιακός προσέγγισε τις απαιτήσεις του παίκτη, ο οποίος από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται με την σύζυγο του είπε το “ναι”.

Ο Στράτος Περπέρογλου θα επιστρέψει την Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που μπορεί να χαλάσει την μεταγραφή είναι αν σε αυτό το 24ωρο έρθει κάποια καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό.

Όσον αφορά την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά, αυτός όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην Πλατεία, αφού η διοίκηση του Πανιωνίου τονίζει πως ο 21χρονος σέντερ δεν πρόκειται να πουληθεί αυτό το καλοκαίρι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε