Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Πιέζει για Μανωλά η Έβερτον, αλλά υπάρχει κι άλλη πρόταση”

Δημοσίευμα απ’ την Αγγλία τονίζει πως η Έβερτον πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του αμυντικού της ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά “τρέχουν” και ελπίζουν να ολοκληρώσουν ως την Τρίτη, όταν και τελειώνει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, στην Έβερτον.

 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Sky Sports” τονίζεται, ότι η Έβερτον θέλει τον παίκτη, προσφέρει γι’ αυτόν περίπου 420.000 ευρώ στην ΑΕΚ και πιέζουν για μία απάντηση.
 
Παράλληλα, στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι οι Άγγλοι πιστεύουν πως υπάρχει κι άλλη πρόταση για τον Κώστα Μανωλά από άλλη ομάδα…
 
“Η Έβερτον ελπίζει να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την ΑΕΚ μετά την επισημοποίηση του ενδιαφέροντός της για τον Κώστα Μανωλά” αναφέρει αρχικά το “SkySports”.
 
“Ο Ντέιβιντ Μόγες θέλει να κλείσει τη μεταγραφή πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος το βράδυ της Τρίτης. Ο Μανωλάς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η ΑΕΚ είναι έτοιμη να βάλει χρήματα στα ταμεία της για ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία”, συμπληρώνει το αγγλικό ρεπορτάζ και συνεχίζει: “Η Έβερτον φέρεται να έχει κάνει πρόταση 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ, που εξετάζει την πρόταση, αν και λέγεται πως υπάρχει κι άλλη μία στο τραπέζι. Η αγγλική ομάδα πιέζει για μία απάντηση, γιατί θέλει να ολοκληρώσει εγκαίρως τη μεταγραφή”.  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε