Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Πίκρα στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Τα… “αν” των παικτών των “πρασίνων”. Η απογοήτευση και “όρκος” για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι λένε τα διεθνή μέσα για τον αποκλεισμό του “τριφυλλιού”.

“Αν σκοράραμε νωρίς, θα είχαμε πολλές ελπίδες να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Με το γκολ που πέτυχε η Σταντάρ στο 45, όλα τελείωσαν, γιατί  οι παίκτες της απέκτησαν ψυχολογία, τη στιγμή που η δική μας επεσε. Ο αποκλεισμός μας αφήνει πικρή γεύση γιατί η Σταντάρ δεν ήταν καλύτερη από εμάς”, δήλωσε ο Κώστας Κατσουρανης.

“Πάιξαμε καλύτερα από το πρώτο ματς, αλλά δεν τα καταφέραμε και δικαίως αποκλειστήκαμε από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς”, συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραγκούνης.
 
Μόνο το μέλλον έχει πια σημασία για τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος έδωσε υπόσχεση για νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: “Θα τα δώσουμε όλα. Η νίκη στο ντέρμπι θα είναι ένα βήμα για το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι με το πάθος και τον εγωισμό, που έχουμε, θα τα καταφέρουμε”, τόνισε.

Ευρω ΤΕΛΟΣ. Σταντάρ Λ.-ΠΑΟ: 1-0

Κάτι καλύτερο άξιζε η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, αλλά ταυτόχρονα τα περισσότερα μέσα αποθεώνουν τον Μποκανί.

“Ο Μποκανί σφράγισε την πρόκριση”, ανέφερε το espn.com

“To γκολ του Μποκανι έδωσε τη λήξη”,  τόνισε το goal.com

“Ο Παναθηναϊκός απέτυχε για μια ακόμη φορά να δημιουργήσει κινδύνους απέναντι στην Στανταρ”, σύμφωνα με το soccerway.com

“Η Σταντάρ κυριράχησε από το πρώτο σφύριγμα και ο Παναθηναϊκός δεν καταφερε να απειλησει”, υπογράμμισε η USAtoday.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε