Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πικραμένος ο Γκαγκάτσης: Σκόπιμα δεν με κάλεσαν στο φιλικό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το ματς κόντρα στον Καναδά είχε ιδιαίτερο χρώμα αφού τιμήθηκε ο Ότο Ρεχάγκελ, ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική στην κορυφή της Ευρώπης. Εντύπωση προκάλεσε η απουσία όλων των συντελεστών της επιτυχίας του 2004.

Μόνο την πρωτιά βλέπει ο Τζαβέλλας

Ο νέος είναι ωραίος!

“Έγδυσαν” τον Ρεχάγκελ

Μιλώντας στο Sentragoal, ο Βασίλης Γκαγκάτσης εξέφρασε την πικρία του για το ότι δεν τον κάλεσαν στο φιλικό κόντρα στον Καναδά, αν και σε όλα τα προηγούμενα είχε κληθεί:

“Νιώθω μια πίκρα, που όμως ο οποιοσδήποτε άνθρωπος θα την ένιωθε. Στην Ελλάδα έχουμε κοντή μνήμη, ξεχνάμε πιο εύκολα. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτούς τους ανθρώπους. Να πω γιατί θεωρώ πως είναι σκόπιμο. Επειδή σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής ομάδας, είτε φιλικό, είτε επίσημο, μου στέλνουν προσκλήσεις για να παραβρεθώ. Είναι η πρώτη φορά που δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

Πρόσκληση δεν έχει σταλεί ούτε σ’ αυτούς. Είναι το λιγότερο ατόπημα αυτό που έγινε απέναντι στην ομάδα που έφτασε εκεί που έφτασε και έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους. Κατά την προσωπική μου άποψη δεν ήταν η τιμή που έπρεπε. Θα έκανα διαφορετικά πράγματα για να τον τιμήσω, αλλά δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες. Πάντως δεν θα έκανα ένα φιλικό με τον Καναδά, που όλοι ξέρουμε σε τι ποδοσφαιρικό επίπεδο βρίσκεται. Θα έπρεπε τουλάχιστον να γίνει μια γιορτή σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου θα έδιναν το ‘παρών’ από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον πρωθυπουργό, όλα τα μέλη της ομάδας που έφτασε στον θρίαμβο και να του δίδονταν οι τιμές που του αρμόζουν. Μην ξεχνάμε ότι αυτός και όλοι εμείς που συμμετείχαμε σε αυτή την επιτυχία βγάλαμε πέντε εκατομμύρια ανθρώπους στον δρόμο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε