Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πιλάβιος: Μιλάω με τους παράγοντες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με αυτή την φράση τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ σχετικά με τον διάλογο που είχε με τον Αχιλλέα Μπέο και περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Αναλυτικά, ερωτώμενος για τον διάλογο του με τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος περιλαμβάνεται στη δικογραφία με της ποινικές διώξεις τόνισε :”Προσωπικά μιλάω με όλους τους παράγοντες. Όμως εδώ υπάρχουν αδικήματα που φτάνουν μέχρι το βαθμό της ισόβιας κάθειρξης , ας ασχοληθούμε λίγο με αυτά . Δεν ξέρω αν το δικό μου είναι πλημμέλημα. Ας πάμε στην μεγάλη εικόνα που βγαίνει από όλη την ιστορία”.
 
Σχετικά με τις διώξεις που έχουν ασκηθεί στην ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε “ Κι εγώ τώρα το ακούω αφού χθες δεν ήξερα ότι ήταν αυτός. Επιφυλάσσομαι για όλες αυτές τις υποθέσεις να τις δούμε από την Δευτέρα”.
 
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος ανήγγειλε την αποπομπή των δυο υπαλλήλων της ΕΠΟ, του Γιάννη Παπαδόπουλου που βρίσκεται ανάμεσα στους 85 που έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και του Καραγκιόζη που όνομα του οποίου είχε εμπλακεί στις πλαστές ενημερότητες ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για την συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στα Κύπελλα Ευρώπης “Προβληματιζόμαστε κι εμείς για τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά εκεί η διοργανώτρια αρχή είναι η UEFA κι αυτή θα πάρει τις αποφάσεις”.
 
Τέλος ανακοίνωσε ότι πρόταση της ΟΥΕΦΑ αλλά και δική του είναι να μην ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης για την Β΄ Εθνική και να υπάρξει περίοδος προσαρμογής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε