Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πίνο και…κερνώ! – Ποδαρικό με το “δεξί” για τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο μεταμόρφωσε τον κακό Ολυμπιακό του πρώτου ημιχρόνου και με δύο ασίστ στο ντεμπούτο του οδήγησε τους Πειραιώτες στη νίκη με 3-0 επί της Βέροιας. Μήτρογλου, Τζεμπούρ και Πάντελιτς οι σκόρερ. Αποδοκιμάστηκε ξανά ο Μασάντο.

Το LIVE του αγώνα

Χωρίς τους Αμπντούν, Φουστέρ και Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός έδειξε να στερείται φαντασίας στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο και παρά τη συνύπαρξη (για πρώτη φορά σε αρχικό σχήμα) του Τζεμπούρ με τον Μήτρογλου δεν μπόρεσε να βγάλει ευκαιρίες. Εξαίρεση η φάση του 27΄όταν ο Γκρέκο έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Τζεμπούρ, αλλά ο Αλγερινός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λόπεζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη εμφάνιση του Χουάν Πάμπλο Πίνο με τα ερυθρόλευκα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να αλλάξει η εικόνα. Ο Κολομβιανός άσος ανέβασε ταχύτητα όλη τη ομάδα και στο 54΄ σέρβιρε για τον Μήτρογλου που με κεφαλιά “ψαράκι” άνοιξε το σκορ. Ο Ολυμπιακός έφτιαχνε τη μία φάση μετά την άλλη αλλά τα γκολ ήρθαν στο τέλος. Στο 85΄ο Τζεμπούρ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Τοροσίδης, φτάνοντας τα 13 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα και στις καθυστερήσεις ο Πίνο με καταπληκτική σέντρα έδωσε την ευκαιρία στο νεοεισελθόντα Πάντελιτς να πανηγυρίσει το πρώτο του φετινό τέρμα.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο και έκανε το 8 στα 8 στο γήπεδο του.

Να σημειωθεί πως ο Πίνο ψηφίστηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης, ενώ ο Πάολο Μασάντο αποδοκιμάστηκε από την εξέδρα κατά την αποχώρηση του από το ματς στο 88΄.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδη, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέβας, Μοδέστο, Μανιάτη, Τζεμπούρ, Μασάντο (88’ Πάντελιτς), Γκρέκο (46’ Πίνο), Μήτρογλου (78’ Φετφατζίδης).

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Μορένο, Μπάρμπας, Παυλίδης, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καφές (68’ Σκαθαρούδης), Κόστλι, Αμαραντίδης, Γεωργέας (49’ Καλογέρης), Ιωάννου (81’ Μάνος).

Πίνο: Όλα για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε