Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πίντο: Θέλω Παναθηναϊκό και περιμένω…

Ο 22χρονος στόπερ της Πόρτο επιβεβαίωσε τις συζητήσεις των “πρασίνων” με τους “δράκους” και την Ολιανένσε για την απόκτηση του, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στο “τριφύλλι”.

Μιλώντας στον “NovaΣΠΟΡ FM”, ο Αντρέ Πίντο (φέτος έχει δώσεκα συμμετοχές και ένα γκολ με την Ολιανένσε) τόνισε αρχικά: “”Υπάρχει η πιθανότητα να πάω στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξέρω πώς θα τελειώσει το θέμα. Φυσικά και θα ήθελα να έρθω στον Παναθηναϊκό, είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ενώ γνωρίζω και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όμως αυτή τη στιγμή παραμένω παίκτης της Ολιανένσε και δεν είναι σωστό να πω κάτι παραπάνω. Οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις κι εγώ περιμένω”.

Στην συνέχεια ο 22χρονος στόπερ πρόσθεσε: “Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα. Το θέμα είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες μεταξύ τους”.

Να τονίσουμε πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χρησιμοποιεί τις πλύ καλές σχέσεις που διατηρεί με την Πόρτο για να πείσει τους “δράκους” να… διακόψουν το δανεισμό του στην Ολιανένσε. Αυτό, ωστόσο, προσπαθεί να αποφύγει ο νέος προπονητής της τελευταίας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που επίσης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Μια “ανάσα” από Πίντο ο Παναθηναϊκός!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε