Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πιο σημαντικό το πρώτο ματς”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μόρας και ο Φάνης Γκέκας συμφώνησαν πως το πρώτοι ματς με την Νότιο Κορέα θα κρίνει την συνέχεια της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ.

Συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς-Δείτε το πρόγραμμα

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπολόνια στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ αναφέρθηκε στην σημασία του πρώτου αγώνα: “Το πρώτο παιχνίδι είναι κατά τη γνώμη μου και το πιο σημαντικό για τη συνέχεια μας στην διοργάνωση. Πρέπει να ξεκινήσουμε θετικά ώστε να αποκτήσουμε καλή ψυχολογία και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στην Κορέα. Ξεκινάμε την προσπάθεια μας για κάτι καλό και θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όλα είναι καλά και ο κάθε παίκτης έχει στον μυαλό του πως θα κάνει τον συμπαίκτη του καλύτερο και αυτό είναι αρκετά σημαντικό”.

Με τον Βαγγέλη Μόρα συμφώνησε και ο Φάνης Γκέκας. Ο επιθετικός που πρόσφατα υπέγραψε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης υπογράμμισε: “Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε καλά. Έχουμε δύο δυνατά φιλικά και θα βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πρόκληση για εμάς και πάμε για να το διασκεδάσουμε. Εάν έρθει η πρόκριση θα είναι επιτυχία, όπως επιτυχία είναι και το ότι είμαστε εκεί. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η νίκη στο πρώτο παιχνίδι θα μας δώσει ψυχολογικό αβαντάζ για την συνέχεια”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε