Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Πήραν άδεια για την Σούπερ Λίγκα Βέροια, Πανθρακικός και Πλατανιάς

Πήραν άδεια για την Σούπερ Λίγκα Βέροια, Πανθρακικός και Πλατανιάς

Οι τρεις ομάδες που εξασφάλισαν την άνοδο τους από την Football League θα αγωνιστούν κανονικά στη Σούπερ Λίγκα αφού εξασφάλισαν την άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ.

Καλλιθέα και Πανσερραϊκός δεν πήραν την άδεια αλλά αυτό δεν έχει επίπτωση αφού έτσι κι αλλιώς δεν ήταν μέσα στις τρεις ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στη Σούπερ Λίγκα και έτσι θα αγωνιστούν κανονικά την επόμενη σεζόν στην Football League.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

1. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. 

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Γ.Σ. 

3. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. 

4. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ. 

5. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 την άδεια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. 

6. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ την άδεια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013. 

7. Δέχεται τυπικά και στην ουσία την αίτηση της ΠΑΕ Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο.. Εκδίδει και χορηγεί στην αιτούσα Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. την άδεια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013.

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: “Πυρετός” εργασιών στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει αγώνες του Πλατανιά στη Σούπερ Λίγκα

Από το… μικροσκόπιο του Βλάχου

Την έδειραν στο Βερολίνο γιατί πανηγύρισε το γκολ της Ελλάδας!

Πολύ κοντά σε Σισόκο ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε