Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πήρε Κούτσι ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Από τη Νέα Σμύρνη στο Περιστέρι μετακόμισε ο Νιάζι Κούτσι ο οποίος θα φοράει την φανέλα του Ατρομήτου για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Νιάζι Κούτσι (Njazi Kuqi) αποτελεί μέλος της ομάδας μας.

Ο διεθνής Φινλανδός επιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση του Ατρόμητου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών στα γραφεία της ΠΑΕ, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά μίλησε στο atromitosfc.gr και δήλωσε τα εξής αναφορικά με την συμφωνία του με τον Ατρόμητο: «Με πολύ μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Ατρόμητου, ενός πολύ καλά οργανωμένου συλλόγου που φροντίζει και είναι πάντα κοντά, με την κάθε έννοια, στον ποδοσφαιριστή και δεν εννοώ μόνο το οικονομικό.

Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή προοπτική για το μέλλον μου, είναι μια πολύ καλή προοπτική για κάθε ποδοσφαιριστή.

Υπόσχομαι στον κόσμο της νέας μου ομάδας ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και φυσικά να κάνω τη δουλειά μου και να βάλω γκολ, όσα περισσότερα μπορώ.

Το σημαντικό βέβαια δεν είναι πόσα γκολ θα βάζει κάθε παίκτης αλλά πόσο καλά πηγαίνει η ομάδα γι’ αυτό και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ.

Δεν ήρθα στο Περιστέρι για να είμαι μόνο ένα μέλος του Ατρόμητου αλλά για να κερδίσω πράγματα σαν ποδοσφαιριστής.

Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί με τον κύριο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Έχω ακούσει πολλά πράγματα γι’ αυτόν και μόνο το ιστορικό του και οι επιτυχίες που έχει ως προπονητής σημαίνει πάρα πολλά. Ελπίζω ότι θα με κάνει ακόμη καλύτερο ποδοσφαιριστή και χαίρομαι μάλιστα που ήταν κι εκείνος επιθετικός.

Θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά που ήμουν επιλογή του, όπως επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Γιώργο Σπανό για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου καθώς και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο ο οποίος μου ανέλυσε το project σε βαθμό τέτοιο ώστε να γνωρίζω πλέον τα πάντα για τη φιλοσοφία της νέας μου ομάδας που με αντιπροσωπεύει απόλυτα»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε