Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Πήρε Ναπολεόνι ο Ατρόμητος!

ΦΩΤΟ atromitosfc.gr
ΦΩΤΟ atromitosfc.gr

Σε μία σημαντική προσθήκη για την επιθετική του γραμμή προχώρησε ο Ατρόμητος που ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι για 2,5 χρόνια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Ναπολεόνι.

O Ιταλός ποδοσφαιριστής, προσωποποίηση της φινέτσας και της ποδοσφαιρικής τεχνικής που έχει το χάρισμα να μετουσιώνει τη δημιουργία σε γκολ θα φοράει από σήμερα το αστέρι στο στήθος.

Χθες το μεσημέρι ήρθε στην Αθήνα από τη Ρώμη και σήμερα το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του εκπροσώπου του Ίλια Ίβιτς. Το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr τόνισε τα εξής:

“Όλο αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι και μετά είχα δεχθεί αρκετές προτάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θεωρώ ότι ήμουν ειλικρινής απέναντι στην πρώην ομάδα μου γιατί από την πρώτη στιγμή είχα γνωστοποιήσει ότι έψαχνα μια νέα σελίδα στην καριέρα μου.

Ο Ατρόμητος είχε δείξει από τότε ενδιαφέρον για εμένα αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Διατηρήσαμε όμως για “ζεστή” επαφή μέσω του εκπροσώπου μου και του κυρίου Γιάννη Αγγελόπουλου γιατί διαβλέπαμε ότι το καλύτερο για εμένα αλλά και το μέλλον μου είναι να έρθω εδώ με την προϋπόθεση ότι δεν θα συνέχιζα την καριέρα μου στην Ιταλία. Eπιπλέον είχα αρκετές προτάσεις μέχρι την τελευταία ώρα από σημαντικά club της Super League και ξένων πρωταθλημάτων.

Πιστεύω ότι τώρα στην Ελλάδα ο Ατρόμητος είναι μέσα στις δύο-τρεις καλύτερες ομάδες με δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, με συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που δεν κοιτάει το τώρα αλλά και το μέλλον. Κάθε χρόνο ανεβάζει επίπεδο, έχει επιτυχίες και θέλω διακαώς να γίνω κι εγώ μέλος αυτού του πρότζεκτ. Ο Ατρόμητος μπορεί να παλέψει και να συναγωνιστεί με τους καλύτερους.

Από σήμερα κιόλας θέλω να ξεκινήσω δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Από σήμερα θέλω να «μιλάω» μέσα στο γήπεδο.

Έρχομαι σε ένα club με ωραίο κοινό που ακολουθάει παντού και θα δώσω τα πάντα από την πλευρά μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάμε τον Ατρόμητο εκεί που ονειρεύονται η διοίκηση και οι φίλαθλοι του».

Ο Στέφανο Ναπολεόνι επέλεξε το νούμερο “90” στη φανέλα του. Το σημαδιακό “90” γιατί έμαθε ότι φέτος η ομάδα μας συμπληρώνει ενενήντα χρόνια ζωής.

Ο Στέφανο Ναπολεόνι γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1986 στη Ρώμη. Στη χώρα μας ήρθε τον Ιανουάριο του 2009 για λογαριασμό του Λεβαδειακού από τον οποίο αποχώρησε τον περασμένο μήνα ως ελεύθερος. Στην Α’ Εθνική έχει 63 συμμετοχές και 19 γκολ και στη Β’ Εθνική 35 συμμετοχές και 8 γκολ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε