Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πήρε… ανάσα με Χαριστέα – “Έμπλεξε” ο Εργοτέλης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στο Αγρίνιο, πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη του στο πρωτάθλημα και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, εκεί όπου πλέον βρίσκονται οι Κρητικοί.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ένα… μικρό, αλλά σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα έκανε ο Παναιτωλικός, ο οποίος με γκολ των Χαριστέα (με υπέροχο σουτ στο 23′) και Καμαρά (με εκτέλεση πέναλτι στο 51′ το οποίο κέρδισε ο Χαριστέας) επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αγρινίου με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της έφτασε στους 24 βαθμούς, όσους έχουν οι ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα. Από την άλλη ο Εργοτέλης συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς με την τρίτη της σερί ήττα κατρακύλησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς.

Βέβαια η μάχη της παραμονής έχει πολύ μέλλον ακόμα, καθώς ουδείς από τους Πανιώνιο (26 β.), Λεβαδειακό (25β.), ΠΑΣ Γιάννινα (24β.), Παναιτωλικό (24β.), Κέρκυρα (24β.) και Εργοτέλη (23β.) μπορούν να… νιώθουν “σωσμένοι” ή “καταδικασμένοι”.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Γκόλιας, Κούσας (45’ Αναστασιάδης), Ρότσα, Θεοδωρίδης (73’ Μουμίν), Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Σιόντης, Άντι (87’ Ακαλέ), Καμαρά. 

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Κυριακίδης (68’ Κατσικοκέρης), Χίμπλινγκερ, Κουτσιανικούλης, Τζανακάκης (75’ Ρέντζας), Τζούνιορ, Ολίσε, Μπούντιμιρ, Δάρλας (80’ Γιαλούσης), Σασιασβίλι, Σαρρής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε